Massage

Vår salong erbjuder klassisk massage som mjukar upp dina muskler, ökar blodcirkulationen, sänker blodtrycket och motverkar stress. Vi erbjuder klassisk helkroppsmassage, ansiktsmassage, huvudmassage med bröstkorgsmassage och fotmassage.Vi använder enbart massageolja som är biologiskt testad samt är 100% fri från kemikalier.

Klassisk helkroppsmassage (50, 75, 100 min)
Klassisk Svensk helkroppsmassage med varm naturlig doftolja. Massagen gör kroppen ung och fräsch där oljan ger näring åt huden.

Ryggmassage
En snabb avkopplande massage som täcker axlar, rygg och ländrygg.

Ansikts- och bröstkorgsmassage
Massagen ger näring åt huden. Behandlingen kommer att ta bort press och stress som du kan vara utsatt för och du kan helt koppla av.

Huvudmassage
Massagen lindrar huvudvärk och motverkar stress. Vi ger dig en nystart på dagen och du kommer att känna dig som en ny människa när du går härifrån.

Fotmassage
Vi använder en speciell olja för fotmassage som naturligt mjukar upp dina fötter. Massagen kan även kombineras med fiskspa-behandling, perfekt för dig som använder dina fötter mycket i arbetet eller utövar sport där fötterna tar mycket stryk.

Varm Chokladoljemassage
En chokladmassage är långt mer än en lyxig avkopplande terapi, det är vetenskapligt bevisat att vara både terapeutisk såväl som mycket välgörande för huden. Det är en av naturens bäst bevarade hemligheter för skönhet och anti-aging. Chokladmassage inducerar naturlig bantning genom närvaron av teobromin, som liknar koffein och ger en bantningseffekt på kroppen, hjälper till att bränna fett och minska celluliter. Chokladen gör att dina hormoner aktiverar sin lyckliga sida, och jag kan garantera att du kommer gå med ett stort leende på läpparna efter en behandling! Ännu ett plus är att den här sortens användning av choklad inte gör dig tjockare ;) Vi erbjuder behandlingar med massageolja baserad på sötmandelolja, koffein och kakao(inte riktig choklad).

 

Wellnespaket


Spa-Day
En riktigt stor behandling för henne eller honom. Först känner du av hur fiskarna i vårt fiskspa ger dig en mikromassage(30min). Därefter får du en avslappnande ryggmassage(25min). För att ge lyster åt ditt vackra yttre får du en klassisk ansiktsbehandling med en avslappnande ansikts-, och bröstkorgsmassage(60min). För dina vackra ögon får du en formning(plockning/vaxning) och färgning av dina ögonbryn och färgning av ögonfransarna.
Behandlingen tar ungefär 3 tim.

Wellnespaket för dig!
Vårt Wellnespaket är för en person och innehåller följande:
Fiskspa(30 min) med varm dryck(te/kaffe) följt av en Helkroppsmassage(50 min) med eterisk varm olja och till avslutning en avslappnande Ansiktsmassage med Huvudmassage(15 min).
Behandlingen tar ungefär 1,5 tim.

Lavendeldröm
Lavendeldröm är den mest avslappnande av våra behandlingar som ger en explosion av lavendel. Behandlingen innehåller: Fiskspa(30 min) där ni bjuds på Lavendel-te samt Lavendel-choklad. Därefter njuter ni av en Aromaterapi Helkroppsmassage(60 min) med Lavendelolja följt av peeling/bodyscrub för ansikte och bröstkorg. Därefter följs en Lavendeldröm Ansiktsmassage med bröstkorgsmassage(25 min). Behandlingen tar ungefär 2 tim.


Aromaterapimassage

Aromaterapi bygger på principen att naturliga dofter av vissa växter eller eteriska oljor som utvinns ur blommorna har en inverkan på vårt humör och sinnesstämning. Vårt aromaterapi-paket består av 60 min helkroppsmassage inkluderat ansiktsmassage med aromaterapi-oljor.
Välj mellan dofterna Orange, Rose och Lavendel.

Orange Aromaterapimassage
Oljan ger huden tillbaka sin balans och förbättrar blodcirkulationen. Oljan är bra mot celluliter och den tar bort gifterna från huden. Oljan motverkar stress och spänningar samt förnyar huden. Vi rekommenderar Orange Aromaterapi om ni söker en Detox Cleaning-kur.

Rose Aromaterapimassage
Om du letar efter en behandling som återställer utstrålning och en glödande hud, är detta behandling för dig. Lyxig eterisk olja av ros som länge varit känt för sina föryngrande egenskaper och för att ge djup näring åt huden. Du kommer få en slät, strålande hy och en avslappnad state of mind.

Lavendel Aromaterapimassage
Lavendeloljan hjälper mot en rad olika åkommor, bl.a. huvudvärk/migrän, insomningssvårigheter, sår, ångest, depression, bränd hud(ex. solbränna) samt allmän smärtlindring. Oljan ger en lugnande effekt och är mycket bra för nerverna. Den är desinficerande och antibakteriell. Det här är min personliga favoritbehandling. Efter behandlingen välkomnar jag er till en kopp lavendel-te, som har goda egenskaper för matsmältningen.

Kaffe Aromaterapimassage
Vill du känna kraften från kaffe in i din kropp. Kaffe Aromaterapi är bra mot celluliter och oljan är mycket antioxidant. Den är bra för äldre hud och har anti-inflammatoriska egenskaper.